Тошо Пашов сменя Райна Петрова

Героите на деня

Тошо Пашов и Райна ПетроваДокато стартираха ремонтните дейности по булевард Христо Ботев, където бе и  градоначалникът, за да даде старт на проекта, неизбежни бяха въпросите към него по казуса Райна Петрова. Тя бе обвинена миналата седмица за длъжностни престъпления, а съдът вчера постанови да бъде отстранена от досегашния й пост, като решението може да бъде обжалвано в 3-дневен срок. С видимо недоволство  Тотев  отговори, че решението на съда е ясно и не е необходимо да го тълкува или разказва. Кметът  допълни, че Петрова в момента е в болничен и по принцип още се води кмет на Централен, тъй като решението на съда още не е влязло в сила. Стана ясно, обаче, че досегашният заместник на Райна Петрова Тошо Пашов ще бъде назначен  за временно изпълняващ  длъжността кмет на район Централен.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Тошо Пашов сменя Райна Петрова

  1. А ние потърпевшите от нея и подчинените и сме доволни и щастливи ,защото такава корупция в този район не е имало никога до сега!!!!!!!!! Гледат те в ръцете какво им носиш…все едно си им длъжен , а някои не устояват и им бутат яки рушвети….Аман от продажници! Бог да пази България!

  2. Дезавуирането на г-жа Райна Петрова ще отвори огромна пробойна в управленския корпус на „Централен“!Ние,преданите и жители,скърбим за Нея!Мъка!

  3. Трябва да върнете Райна Петрова, нека си отговаря фирмата Надежда – тя трови децата ни, защо не съдят ви овника

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.