БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов: Единствено при патриотите – само пловдивчани в листата

Димитър Керин трети в листата на коалицията

„Внасяме листа с кандидати за народни представители, съставена изцяло от пловдивчани. Ако погледнем основните политически сили – единствено тук няма да видите парашутисти или партийни началници, спуснати отгоре. Нашите кандидати са местни хора, познати в града, с добро име и професионална реализация. Пловдив има потенциала да излъчи свои избраници. А и това е почтеното отношение към хората в града, които ни гласуват доверие“. Това заяви  водачът на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Славчо Атанасов за Пловдив-град днес, минути след като регистрира листата в 16 Районна избирателна комисия.

Втори след Славчо Атанасов е общинският съветник и координатор на ВМРО Александър Сиди, трети е местният председател на „Атака“ Димитър Керин.  На четвърто място в листата на патриотите е общинският съветник и местен лидер на НФСБ Костадин Гаров.

Бившият шеф на Агенцията за приватизация в града Александър Пецов и зам.-кметът на район „Южен“ Павел Милушев са също кандидати за народни представители. В листата на патриотите влизат още председателят на групата на Патриотичния фронт в местния парламент Слави Георгиев и бившият общински съветник Даниела Кинова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина