Протестиращите обърнаха знамената- тръгват на война

Героите на деня

Утре изплащат хонорарите за недоволните, осигуриха си и озвучаване

Събраха 15 хиляди подписа от областта срещу кабинета и Каймаканов, внасят ги в европейския парламент

Протестиращи сляган военни униформи- готови са за война
Протестиращи сляган военни униформи- готови са за война
Протестът от днес е с обърнати знамена- тръгваме на война! Така стартира днешният митинг срещу кабинета Орешарски, срещу политическата класа и срещу нежелания валия Венци Каймаканов. Трибагрениците са надолу, а посланието ни е ясно- крайни действия. Няма да се предадем. Не сме уморени. Силата е в нас, допълниха водачите на недоволството от импровизираната трибуна. Редиците днес водят хора с рейнджърски униформи и камуфлажни дрехи, а плътно зад тях са най-красивите дами от шествието, които веят нови транспаранти. Крайната точка тази вечер е Централна гара, където гневните ще блокират няколко основни пътнически ЖП линии.

Image title
Днес има няколко добри новини. Първата е, че събрахме 15 хиляди имена от областта в подписката си, които отиват в Европейския парламент. Още утре там ще се разбере, че 15 хиляди души не искат Орешарски и кабинета му, както и назначението на ДПС в областната управа Венцислав Каймаканов, обяви Христо Марков… по микрофона. Днес недоволството имаше осигурено озвучаване. Да, това е добрата новина. Замогнахме се. Днес сме с озвучаване, а утре раздаваме хонорари на всеки протестиращ. Благодарим на другаря Гергов, че говори за Image title
хонорари, та успяхме да намерим платци, обявиха интригуващото водачите на недоволството. Какви точно ще са хонорарите- ще разберем утре.

Очаквайте още подробности! Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.