Героите на деня

Просяци атакуваха червен кандидат за евродепутат


Просяк атакува Румян Русинов
Двама просяци атакуваха червения кандидат за евродепутат Румян Русинов снощи след откриването на предизборната кампания на БСП. Шестият в листата, който е и зам.-директор на Ромския образователен фонд, веднага бе надушен от смуглите бездомници, че дава пари за малцинствата. Единият го атакува от ляво, другият от дясно, а Русинов вдигна рамене в знак на безсилие. “Бате, дай, щото за ваш`те ша гласуваме”, хитро влезнаха под кожата на кандидата за Европарламента напористите хлапаци. Социалистът махна с ръка на едро момче, което вероятно играеше ролята на гард и ковчежник. Здравенякът бръкна в чантичка и извади по няколко банкноти и щедро раздаде на двамата “агресори”. Секунда по-късно служител на общинска охрана разкара ромчетата от площада, но те бяха повече от доволни и дори изтанцуваха една ламбада близо до “Хепи”.
Кандидатът за Европарламента дава знак на придружителя си, да даде някои лев на бездомниците

Докато някои политици и просяци си играха на котка и мишка, членът на Висшият съвет на партията Георги Гергов си бъбреше сладко с група старци. Неотлъчно до него бдяха двама охранители.
Още преди церемонията се разбра, че никой от първите социалисти в града не знае какви листи ще се редят за предстоящите парламентарни избори. Пълната мъгла се разсейва донякъде от мълвата, че на 90 процента листата в Пловдив ще води финансовият министър Пламен Орешарски. Почти сигурно е също, че транспортният министър Петър Мутафчиев ще води в областта. Все още обаче не е ясно къде ще е мястото на градският лидер Захари Георгиев и областният управител Тодор Петков в битката за следващото Народно събрание.
Висши социалисти гледат в различни посоки

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина