Героите на деня

Откриха Екозавода по холивудски

Благовония от парфюми вместо смрад на смет в Шишманци


Заводът за битови отпадъци в Шишманци тръгна по холивудски. С благовоние от тежки скъпи парфюми вместо смрад на смет, тоалети на Версаче, Шанел и Армани, високи токове, бижута Шопар, Картие и кристали Сваровски, лимузини, гардове. Касовият трилър Екозавод, струващ на продуцентите му близо 42 милиона лева, вече е по-екраните и без акт 16. А тръгването му се превърна в светското събитие на годината, въпреки, че става въпрос за отпатъци и преработката им. Пусковият бутон за поточната линия бе натиснат лично от премиера Бойко Борисов, който кацна за церемонията с хеликоптер. Точно в 14.15ч. Бойко с леко движение на ръката цъкна клапата и чудото на техниката заръмжа, въпреки всички неразбории, скандали, съмнения за корупционни схеми и прочие. Министър-председателят не скри, че проверки все още вървят, но съоръжението е повече от нужно.Съдружниците в консорциум Екологичен завод Атанас Търев и Николай Гигов бяха в отлично настроение
Съдружниците в консорциум Екологичен завод Атанас Търев и Николай Гигов бяха в отлично настроение
  
На събитието се бяха изсипали златни олимпийци, бизнесмени, бивши и настоящи политици и дори ТВ звезди. Съдружниците Атанас Търев и Николай Гигов бяха поканили всичките си най-близки хора на радостното мероприятие. Босът на Локо София посрещна красивата си щерка Ели със спрягания кандидат зет Петко Димитров. Търев пък прегръщаше олимпийската шампионка Стефка Костадинова, бившият й съпруг Николай Петров, големият скачач Христо Марков. Рамо до рамо на новото съоръжение се кефеха Славчо Атанасов, таткото на завода Иван Чомаков и Спас Гърневски, настоящият губернатор Иван Тотев и предшественикът му Тодор Петков. По телевизионерски си бъбреха Митко Цонев и Сашо Йовков, а за бизнес Гигов и Търев си говореха с Георги Гергов. Целият актив на ГЕРБ и половината висши градски червени активисти бяха в строя за откриването.
Няма вероятност екозаводът край Шишманци да приема софийски отпадъци, заяви категорично Бойко Борисов. Този завод започна да се строи преди 9 години. Не съм изненадан, че стана готов преди софийския, тъй като Сергей Станишев в продължение на 3 години го саботираше, допълни той като цветущо сравни хората от бившето управление на държавата с разни животински видове. Премиерът увери, че до 14 дни заводът ще получи Акт 16.
Ели Гигова и Петко Димитров

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина