Героите на деня

Ламбо ухажва кандидата за кмет на Източен Севдалина Петрова

Image title
Стефан Данаилов засипа със суперлативи кандидата за кмет на район Източен Севдалина Петрова на откриването на кампанията й снощи. Севда е мъжко момиче, коeто не се страхува да води битки. Жената е силния пол, тя е тази, която създава топлина и аз съм сигурен, че Севда ще изпълнява с любов задълженията си като кмет на „Източен”, каза Лабмо и прегърна Петрова. Ухажването бе гарнирано с букет червени рози, които бившият министър на културата връчи на съпартийката си.
И аз живея при същите условия като вас. И аз искам един по-сигурен, по-чист район, с по-добри комуникации. Не обичам гръмки обещания, затова предлагам онова, което мога да изпълня, каза Севдалина Петрова от сцената в парк Каменица. Тя призова гражданите да гласуват интелигентно, защото от избора им на 24 октомври зависи как ще се развива районът вбъдеще. За по-добро административно обслужване, за разкриването на нови млечни кухни и  нови детски площадки, за по-добра транспортна връзка на района с останалата част от града, за повече зелени площи, нахвърли част от приоритетите си  Севдалина Петрова. Симпатизанти пожелаха успех на Севда и се хванаха на хоро под звуците на фолклорна формация „Етноритъм”. На откриването на кампанията присъстваше и народният представител от Коалиция за България Захари Георгиев.
За доброто настроение на граждани се погрижиха още певиците Антония Маркова и Женя Казакова и 10-годишната Вили Щерева, която изпя „Една българска роза“.
Граждани могат да се запознаят с ангажиментите, които си поставя Севдалина Петрова и да задават въпросите си към нея на интернет сайта azizbrah.com.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина