БългарияГероите на деня

Кандидатът за кмет Гергов: На Пловдив му трябва нещо нестандартно, а аз съм нестандартен

Ако Тотев е 90 процента, днес аз съм десет. Тръгвам от кота нула, заяви лидерът на БСП

Не играя за борбите, играя да спечеля, подчерта той

Гергов приема поздравления за кандидатурата си по телефона На Пловдив му трябва нещо нестандартно след 25 години дясно управление, което се е изчерпало. Аз съм нестандартен, каза минути, след като бе избран за кандидат за кмет от БСП лидерът на партията под тепетата и в областта Георги Гергов. Той подчерта пред медиите, че влиза в битката с нагласата да бие. Не играя за борбите, играя да спечеля. Ще правим позитивна и отворена кампания. Пловдив няма нужда от кампании за оплюване и обругаване, допълни бизнесменът. Трудно взех решението, защото поемам риск. Хората не ме познават. Аз съм само оплюваният човек, взел панаира. Свинарят. Уважавам тази професия. Не съм обиден на никого за определенията през годините. И не съм бил свинар. Истината е, че на 58 години искам да дам нещо на града си. Искам да оставя бизнеса на наследниците си и политиката на по-младите с достойнство, каза още Георги Гергов.

Той ще е и водач на листата на социалистите в Пловдив. Не крие, че основният му конкурент ще е Иван Тотев. Ако той днес е на 90 процента, аз съм на десет. Тръгвам от кота нула. Аз съм широко скроен човек и няма да търся само левите избиратели, заяви кандидатът за кмет на червените. И допълни, че в последните четири години в града са се случили и положителни, и отрицателни неща. Пловдив наистина трябва да се промени по начина, по който хората го виждат, а не да им се хвърля пепел в очите. Фонтанчета и детски площадки? Добре, но градът има генерални проблеми за разрешаване. Нямаме входна артерия към Европейската столица на културата дори. А Стария град е в отвратително състояние. Закостеняла управа с тежка администрация, подчерта Георги Гергов. Допълни, че не е просто взел панаира, а го е спасил. Той е в блестящо състояние като имот. Това, че няма бизнес… не мога да обърна течението на реката, влезе в темата за изложението бизнесменът.

След избора на кандидат конферентната зала се опразни Защо вече 25 години БСП губи изборите в Пловдив? Защото партията се е затворила в себе си и се занимава само с вътрешните си боричкания. Аз обаче съм отворен човек, опитен и нестандартен и ще се опитам да променя това, каза за финал кандидатът за кмет на социалистите.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина