БългарияГероите на деня

Червена хубавица атакува район Западен

Гергов, Николай Радев и Кирчо Атанасов са предложените за кандидат за кмет от БСП

Милена Колева разкрива идеите си за развитие на Западен пред съпартийците си Една от най- атрактивните социалистки в Пловдив ще атакува кабинета на районен кмет на Западен. 31-годишната Милена Колева е кандидатът на БСП за кмет на района. Кандидатурата на хубавицата бе одобрена с пълно единодушие делегатите на районната  конференция на партията вчера. Колева е една от големите изненади от левицата за предстоящия местен вот. Тъй като тя категорично не е типичен представител на партията. Снимките й по бански във Фейсбук карат повечето от червените активисти от мъжки пол да въздишат шумно по татуираното тяло на Милена.

Тя влиза в предизборната надпревара след близо двегодишно майчинство, но с увереност и самочувствие на човек, който познава проблемите на района и има амбицията да ги реши, съобщават от пресофиса на червените. Младата дама в резюме тя представи пред съпартийците си управленските си виждания, насочени към подрастващите, младите семейства, хората в нужда и възрастните. Ангажира конкретно с изграждането на детски културно-образователен център, рампи за инвалиди по всички обществени сгради, нови тротоари и паркоместа. Братската могила да бъде възстановена и превърната в национален паметник на  културата е другата цел на Колева. Проектиране и организиране на зона „Смирненски 3” е основен акцент в управленската програма на специалистката по компютърни технологии. Искам да се подобри състоянието на всички училищни дворове, спортните и детски площадки, посочи другите си цели Милена Колева. В програмата й специално място е отделено за подпомагане на пенсионерските клубове и самодейните състави в читалищата. Ще създам подробна общинска карта на проблемите в района и заедно с моите съграждани ще ги решаваме, гарантира директното си сътрудничество с хората кандидатката за кмет на Западен.

Конференцията на БСП- Западен утвърди 17 номинации на социалисти за общински съветници. Георги Гергов, Николай Радев и Кирчо Атанасов са предложенията на районната структура за кмет на Пловдив.
Приемам номинацията с отговорност и увереност, че можем да стигнем до балотаж, заяви директорът на Английската гимназия Николай Радев. Пред форума той отчете дейността си като председател на групата общински съветници , за която получи отличната оценка на делегатите. По думите му Пловдив има проблем с безработицата, жилищната политика и неефективното харчене на средства. Показахме, че сме силна опозиция, противопоставихме се на вдигането на данъците и тегленето на заробващи заеми, защото  наш приоритет са хората, изтъкна той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина