БългарияГероите на деня

40 се подписаха за по-ниски данъци само за 20 минути

С призив „Г-н Тотев, слезте при пловдивчани“ бе подновена подписката за по-ниски данъци и такси, инициирана от Славчо Атанасов, кмет на Пловдив в мандат 2007-2011 и народен представител от ПФ. Преминаващите през центъра на града пловдивчани не скриха възмущението си от високите данъци, наложени им настоящия кмет и категорично подкрепиха идеята те да бъдат сведени до нивата от времето на управление на Славчо Атанасов, подчертаха активистите от ПФ на пункта.

„Славчо Атанасов направи много за Пловдив и най-вече за хората, дори и без тези пари, които сега се изливат от данъците ни в касата на г-н Тотев“, коментира пловдивчанинът Юрий Величков, след като подкрепи подписката. „Нека хората да си спомнят, че когато Атанасов беше кмет, градът беше много по-спокоен, бизнесът дишаше нормално и се живееше много по-добре“, допълни Величков. „Данъците бяха много по-ниски, таксите също. Сегашният кмет увеличи всичко и продължава“, изрази недоволството си и Христо Христев.  „Необяснимо е защо в Пловдив данъците са най-високи, дори задминават софийските, затова се подписах, да се намалят данъците, както беше при предишния кмет и хората да заживеят малко по-добре“, допълни и Максим Петков.       

Иван Тотев не откликна на вчерашната покана на Славчо Атанасов да дойде на мястото на подписката, за да чуе дали гражданите са щастливи да плащат данъците си.  Не идва, защото трябва да отговаря на тежки въпроси. Да си кажем правото, че Пловдив загива, няма бизнес, икономиката не върви. Това, което Тотев обеща, не го изпълни, обявиха организаторите на кампанията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. ТОТЕВ Е НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ КМЕТ,ПАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ОТИВАТ ЗА КУПУВАНЕ НА МЕДИИ И СЪДИИ,НЯМА НИЩО ЗАКОННО ПРИ ТОТЕВ КРАДЕ СЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО,СЪД И ПРОКУРАТУРА СА МУ ПАДНАЛИ В КРАКАТА ,ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ СТАНА КМЕТ С КУПЕНИ ИЗБОРИ И СМЯНА НА ЧУВАЛИ ИМА ПОДАДЕНА ЖАЛБА В ПРОКУРАТУРАТА НО 3г. НЕ СЕ ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО,МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ.В ПЛОВДИВ ТРЯБВА ТОТАЛНА ПРОВЕРКА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ЗАКОНИТЕ ТОТАЛНО СЕ НАРУШАВАТ ТА КМЕТА ДА СЕ ЧУВСТВА КАТО ЦАР

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина