БългарияГероите на деняНовини

Ивана Папазова раздава обяд навръх 8-ми март

Актрисата подкрепи кампания „Топъл обяд“

„Каква приятна изненада ни направихте,“ радваха се искрено възрастните хора на гостенката с черпака

Любимата българска актриса Ивана Папазова се включи навръх 8-ми март в благотворителната кампания на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите „Топъл обяд“. Тя раздаде храна на нуждаещите се, които от близо шест години всеки петък получават подкрепа от фондацията в Пловдив. Секунди след началото на днешната акция, специална благодарност към Папазова отправи и председателят на ордена доц. Невен Енчев, по чиято инициатива се организира кампанията.

Каква приятна изненада ни направихте, възкликнаха възрастните, които искрено се радваха на гостенката. Един през друг се втурнаха да честитят Празника на жената, като пожелаваха да е здрава, щастлива и много успешна във вдъхновяващото си поприще.

И вие да сте живи и здрави, дано винаги има добри хора, които да се грижат за вас, когато имате нужда, отговори Папазова.

„Приех поканата да се включа в кампанията, защото е благородна, изпълнена с грижа, човещина и топлота. Знам, че от дълго време осигурява топла храна на нуждаещи се. От моя дядо Лазар съм запомнила, че да нахраниш някой в нужда е най-доброто, което можеш да направиш за него!“, посочи Папазова.

По-голяма част от получилите топъл обяд са гледали нейното участие в тв сериала „Скъпи наследници“.

В момента почитателите на театралното изкуство могат да се насладят на нейния талант в постановките на Пловдивския драматичен театър „По-студено от тук“, „Съблечи се“, „Чиста къща“, както и в най-бързо набиращата популярност премиера у нас – „Одисей“, на която режисьор е Диана Добрева, а драматург – Александър Секулов.

Ивана Папазова е носител на множество наши и международни награди – има „Аскеер“ за поддържаща роля в пиесата „Вълци“, режисирана също от Диана Добрева, както и още три номинации за същия приз. Два пъти е носител на награда „Пловдив“ за ролите си в „Есенна соната“, в „Очакване на Годо“ и за моноспектакъла „Глас“. Тя и колегата й Стоян Сърданов са главни художествени ръководители на детска театрална школа „Любен Гройс“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина