БългарияЕвалаНовини

Къде се произвеждат селскостопански машини

Земеделската индустрия е част от промишлеността, която произвежда и поддържа селскостопански машини и в частност трактора – техниката, която покори света след своето създаване. 

Всъщност появата на трактора е вследствие на редица изобретения през втората половина на XIX век, най-важните от които са създаването на двигателя с вътрешно горене през 1863 г. В последствие парните двигатели стават самоходни. А през втората половина на XIX век парните трактори вече активно се използват от фермерите. 

Case IH – брандът, който промени правилата в земеделието

Един от най-старите, а същевременно – съвременен и водещ световен производител на селскостопански машини и оборудване, е Case IH – бранд на корпорацията CNH Industrial. Дългата история и надеждното оборудване правят бранда един от най-предпочитаните и широкоизползвани не само по света, но и в България. В края на 80-те години на XX век CNH се превръща във втория по големина производител на агромашини в Северна Америка. 

Техника, която може повече

Компанията предлага селскостопански машини както за малки, така и за средни и големи земеделски производители. Разнообразието от видове агромашини – както нови, така и употребявани, може да покрие изискванията и нуждите дори на най-претенциозните стопани.

Основни предимства на машините в марка Case IH:

  • Иновативни системи;
  •   Богат избор на агротехника и инвентар;
  •   Двигатели от ново поколение;
  •   Земеделска техника с нисък разход на гориво.

На сайта Titanmachinery.bg може да се запознаете с всички видове селскостопански машини, които компанията предлага. Онлайн може да откриете подходящи оферти за техника – нова и втора употреба.

Изберете още сега сред най-добрите оферти

Titanmachinery.bg поддържа една от най-големите бази данни с обяви за нови и употребявани селскостопански машини. На сайта ще намерите разнообразие от варианти, марки и модели.

Търсите възможност за купуване на нови или употребявана техника на лизинг? Изпратете ни онлайн запитване или се обадете още сега на 0888 133 338.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина