БългарияЕвалаНовиниПод небето

Фондация „За нашите деца” стартира кампания за 8 март в подкрепа на деца, лишени от майчина обич

Фондация „За нашите деца“ отново посвещава деня, в който почитаме любимите жени и нашите майки на децата, които не знаят значението на думата „мама“.

Ако споделяте нашето вярване, че щастливото детство е възможно само в семейна среда, то нека отбележим заедно 8-ми март с жест на добрина и отворени сърца. Присъединете се към благотворителната ни кампания в подкрепа на децата, лишени от майчина обич.

Вместо красив букет цветя или скъп подарък, дарете кутия адаптирано мляко или сумата, която сте заделили за повода в подкрепа на най-уязвимите деца. Можете да покажете съпричастността си и чрез дарение на пюрета и каши за най-млаките!

Вашата подкрепа ще даде шанс на дете в риск да остане със своите мама и татко и надежда на нас, че добрите дела все още съществуват.
Донесете кутия адаптирано мляко в един от центровете на фондация „За нашите деца“, или дарете избраната от вас сума онлайн на нашия сайт www.detebg.org, и/ли по банков път – IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67

Млеката, от които имаме най-голяма нужда са: адаптирано мляко 1 и 2.

Можете да ни намерите на адрес: гр. София, ул. „Гюешево“ №21, Център за обществена подкрепа „Света София“ и гр. Пловдив, бул. „Марица“ 21, Център за обществена подкрепа „За деца и родители“.

Дарените средства ще бъдат използвани за закупуването на бебешка козметика, адаптирано мляко, пюрета и каши, пелени и други консумативи, необходими в грижата за новороденото през първите месеци от живота му.

Кампанията ще продължи до 9 март, включително. Набраните материални дарения и средства ще обявим на сайта и фейсбук страницата на фондацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина