Изпод тепетоМнения

Топ 3 на хотелите в Пловдив

Лендмарк е най-доброто място за нощувка под тепетата, след като спечели за втори път в класацията на Годишните награди  в туризма  

Хотелът в края на Гребния канал е с най-добри резултати в индустрията в Пловдив през изминалата година. „Ландмарк Крийк хотел“ грабна наградата за 2017 -а на Община Пловдив в Годишните туристически награди в раздел 4-5 звезди. Това се случва за втори пореден път, откакто съществува класацията на специална церемония.

В нея се състезаваха места за настаняване  в три категории: 1-2 звезди, 3 звезди и 4-5 звезди. Победителите са определени с онлайн гласуване, което приключи на 2 юли 2018 г.  Експертна комисия, излъчена от Консултативния съвет по въпросите на туризма в община Пловдив, обяви на 1 юни номинациите в различните категории.  Победителите станаха ясни по време на официална церемония, която се състоя снощи в Малката базилика. Наградите за хотелиерите връчи Еньо Енев – председател на браншовото сдружение, член на Консултативния съвет по туризма към Община Пловдив и зам.-председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Хотелът победител в категория  1-2 звезди е „Интелкооп“ с  59, 74 % средна годишна заетост и рейтинг в Booking 7.7. В категория 3 звезди наградата отиде при  хотел „Бизнес хотел Пловдив“ с 62 % средна годишна заетост и рейтинг в Booking 8,8.  „Ландмарк Крийк хотел“ е с 61% средна годишна заетост и рейтинг в Booking 9,2 и оценка 4,5 в Tripadvisor.

Очаквайте подробности кои са избраните любими заведения, най-оригинален туристически продукт и събитие.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина