Изпод тепетоМнения

Супер технология вае пловдивчани

Дами топят целулит с VELA SHAPE

Мъже махат бирени коремчета чрез вакуум масаж, инфрачервена светлина и радиочестотни вълни

Супер технология вае пловдивчани от няколко дни. В студио Вега Тест- Пловдив заработи единственият под тепетата революционен апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса VELA SHAPE II. Технологията е единствената одобрена от Американската асоциация по храни и лекарства за намаляване на обиколките и премахване на така омразния целулит. Пловдивчанки вече се редят на опашки пред последно поколение  медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата  и намаляване на обиколки. Апаратът съчетава съвместното действие на три компонента- вакуум масаж, инфрачервена светлина и радиочестотни вълни и е с 30%  по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1. Което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген, обясни кинезитерапевтът Георги Гешев при презентирането на апаратурата на в студиото на бул. Марица 27. Той е официалният тренер на Глобал Естетик- партньор на Вега Център. На презентацията присъстваха много бизнесдами, юристки, жени от сферата на модата, лекарки. Те бяха посрещнати от управителката на студиото Мирослава Стамболска, която ги зарадва с новината, че до 15 ноември се предлагат от 1 до 4 процедури на половин цена- 50 лева.

Това място се утвърждава  като център за редукция на теглото. Мощнaта радиочестота в новият Vela Shape (Вела Шейп), в съчетание с инфрачервена светлина водят до екстремна активация на метаболизма на мастните клетки и в последствие до тяхното стопяване. Вакуумът, който се създава  спомага за третиране на определен кожен участък и за по-дълбокото навлизане на би-полярната радиочестота и инфрачервената светлина. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфният и кръвният ток, а резултатът е видим още след първата процедура – кожата става изключително гладка, еластична без неравности и целулит. Освобождаваме тялото от токсичните вещества. След 6-8  процедури обиколките се намаляват с 4-8 см, а на бедрата с около 2 см, обясни кинезитерапевтът Георги Гешев и проведе демонстрация.

До апарата вече прибягват и господата. Той сваля бирените коремчета, тъй като локалните натрупвания на корема реагират много добре на процедурата.

Ако искаме да свалим повече килограми обаче процедурите трябва да се съчетават с хранителен режим и физическа активност, препоръча специалистът и посочи екипът на студиото, който изработва Вега Тестовете. С тях всеки разбира бързо и надеждно към кои храни има непоносимост и трябва да избягва. Той е безболезнен и безопасен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. След края на теста се изготвя индивидуална диета, която ще ви помогне да редуцирате теглото си.Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електроакупунктурата, обясниха от Вега Тест- Пловдив.  

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина