Изпод тепетоМнения

Пловдив под тайна обсада от родни звезди

Мария Илиева идва под тепетата за откриване на Хипокси студио
Мария Илиева идва под тепетата за откриване на Хипокси студио
Продуценти  на български поп изпълнители трескаво уреждат ангажименти на звездите в Пловдив, споделиха собственици на заведения.  Певици от София са пренаредили програмата си, за да прекарват поне по две вечери седмично в града под тепетата.  В края на другата седмица Мария Илиева и Ирина Флорин ще посетят откриването на уникално Хипокси студио в Пловдив и запознати предполагат, че именно възможността на спокойствие да изваят фигурата си преди лятото е причината за прииждането на родните величия. Белослава, Аксиния, Аня Пенчева също са запалени по хипокси терапията.
Самата процедура не била новост. От 12 години австрийските създатели вършат чудеса с проблемните точки  на фигурата и стопяват целулит и подкожни мазнини, където има нужда. Тони Димитрова поддържа преобразената си фигура именно с хитрите машинки. Не било никак сложно. Няколко пъти седмично правиш леки упражнения, а апарати с вакуум атакуват  подкожните мазнини и ги стопяват 2-3 пъти по-бързо от обикновен фитнес. Тайната се дължала на засиления пренос на кислород чрез кръвта.
Папараци разкриха, че Мадона освен с Кабала се грижи за стегната си кожа именно с хипокси терапия. Кралицата на попа се обърнала към революционния метод след като твърдо решила, че иска дете от 22-годишния си любовник Хесус Хес. След турнето Мадж се отпуснала, а бразилският модел демоснтрирал перфектно тяло в специална фотосесиа за Великден.
Удивителен ефект апаратите изиграли върху любовните дръжки на Роби Уилямс . Певецът сам избрал хипокси процедурите, за да влезне във форма за премиерата на новия си сингъл през март.
Явно мълвата за ефекта от терапията бързо е стигнала до родината ни. След като Иван Лечев се преобрази и смъкна ненужните си килограми точно преди сватбата си, редица мъже като Иван от „Сблъсък”, Ники Сотиров и Георги Тошев се изхитриха да стопят тук-там подкожни мазнини без да гладуват.
Родните звезди обаче предпочитали  Пловдив за хипокси порцедурите, тъй като тук  комбинирали грижите за тялото си с ангажиментите.  Имало и друга причина- в хипокси студиото в Пловдив са закупени пълния набор оригинални хипокси апарати за всички проблемни области, а цените са съвсем достъпни, за разлика от Холивуд.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина