Изпод тепетоМнения

Плъхоловецът на Бойко дефилира на зооревю под тепетата

Пор албинос и кенгурови мишки подскачат в панаира

Пламен Митрев показва руския тойтериер, който станал любимец на испанската кралица
Пламен Митрев показва руския тойтериер, който станал любимец на испанската кралица
Изключително редкия “модел” куче плъхоловец Ротанеро Мурсияно, чийто стопанин е премиерът Бойко Борисов, поне на документи, ще е пиронът в тазгодишния Панаир на домашните любимци. В България има две такива хайванчета. И двете идват от Испания. Подарени са на българи от местни кинолози на панаир като пловдивския в град Лорка, като едното е дар за министър-председателя. Борисов е почетен председател на Българския републикански киноложки съюз. На панаира ще дефилира и редкият руски тойтериер, който станал любимец на испанската кралица София на изложението в Лорка. Четириногото е собственост на Пламен Митрев, вицепрезидент на съюза.
Идеята на изложението е не само да покажем елитни екземпляри. Зоо фестивалът ще се проведе в Международен панаир Пловдив от 29 до 31 октомври в палата 8.
В палата 8 на панаирния комплекс посетителите ще могат да видят кучета, котки, канари, гълъби, екзотични птици, влечуги, гризачи, паяци, скорпиони и дори бял пор албинос, а също – и кенгурови мишки.  Фирми ще представят храни и аксесоари за домашни любимци. За първи път ще бъдат направени демонстрации за фризури на кучета. Ще има и ревю на зимна колекция облекла за тях.
За първи път ще се проведе Европейско първенство за цветни канари. На него ще се състезават 600 птици от почти всички породи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина