Изпод тепетоМнения

Организират безплатен фото курс за деца в Цар-Симеоновата градина

Както всеки вид изкуство, така и фотографията, ни дава възможност да опознаваме света около себе си, да го видим под различен ъгъл и да преоткрием творческото си аз. Фотографията развива естетическия вкус и обогатява светоусещането ни, помага ни да откриваме различни гледни точки и да анализираме техните преимущества.

Именно поради тази причина, Smarty Kids организира напълно безплатен семинар за деца, които имат интерес към фотографията.

Заниманието ще е с продължителност час и половина и ще се води от добре познатият ни Виктор Цонев, чиито снимки станаха емблематична част от пловдивския градски живот и култура. Той ще запознае малчуганите както с теоретичната част на фотографията, така и практически съвети, които да помогнат да децата да създават красиви снимки.

Темите, които ще бъдат засегнати на заниманието са:
– Фотографията в исторически план;
– Основни фотографски понятия;
– Фотографски жанрове;
– Светлина и композиция;

Подходящ е за деца на възраст от 9 до 12 години.
Максимален брой участници: 10 души.
Продължителност: 1 час и 30 мин.
Дата: 29.04.2018 (неделя) от 17:30 часа.
Място на провеждане: гр. Пловдив, Цар-Симеоновата градина

NB: При желание децата могат да носят смартфон, с който да снимат.

Може да се регистрирате тук.

Повече за Smarty Kids

Мисия: Да обединява професионалисти от различни области, които да споделят своя опит и време за обучението и развитието на деца. Ние целим да постигнем цялостно развитие на личността чрез компетентностен подход в обучението и методи за учене чрез преживяване. Вярваме, че в обществото на 21 век, наред със знанията, нашите деца трябва да придобият и умението да се ориентират в един все по-сложен и динамичен свят. Основна наша ценност е да изграждаме мислещи, отговорни и солидарни личности, чувствителни към съвременните проблеми, способни да вземат решения и да развиват своя потенциал в живота.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина