Изпод тепетоМнения

Красавици нападнаха рапъри

Момичетата, борещи се за титлата Miss Exclusive 2014 година заснеха фотосесия за официалния каталог на конкурса и нападнаха вила, пълна с рапъри,които снимаха новия летен хит.
Съботната сутрин започна ударно за всичките 13 красавици, които тази година ще се борят да станат Miss Exclusive of Bulgaria и да имат възможността да спечелят наградния фонд от 50 000 евро на световния финал на конкурса през август в Чешме, Турция.
Модния фотограф Алекс Манчев засне фотосесия за каталога на конкурса. След близо 6 часа неуморна работа с коафьорите от студио Арлет и топ гримьора Антон Узунов, фотосесията бе заснета. За локация бе избран един от обектите на Victoria Group – хотел Марица Пловдив, в който са настанени всички модели и екипът на конкурса.
Веднага след края на снимките неуморните красавици се запътиха към вилната зона на Пловдив, където обсадиха къща пълна с рапъри. Оказа се, че там са момчетата от пловдивския лейбъл Centeo productions и highass ent., които снимаха видео към новата се песен. След края на снимките рапърите и момичетата се оказаха в басейна, а импровизираното пулпарти бе обилно полято с шампанско Henkel и Hell Energy Drink.
Към партито се присъедини и собственичката на лиценза Камелия Аврамова и организаторката от страна на 359 Agency Мария Бонева.


 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина