Изпод тепетоМнения

Кметът с нов часовник

Славчо на прицела на модната полиция от рубриката Дефиле

Славчо си гледа новия часовник
Славчо си гледа новия часовник
Кметът Славчо Атанасов се изкипри с нов часовник. Все още не сме разбрали марката му, но скоро и това ще стане. Преди близо година наш папарак снима супер скъпо Картие с опал и каишка от алигаторска кожа да цъка на кметската китка. Проверката ни установи, че бижуто струва близо 8 800 лева. В рубриката ни Дефиле ще следим известните пловдивчани и техните модни аксесоари, тоалети и издънки. Наши фешън полицаи ще коментират вида на популярни пловдивски герои. И както подобава първият ни подобен коментар ще е посветен на първия човек в града. Освен заради новата си играчка на лявата ръка, кметът попада тук и заради честите си “модни престъпления”. Градоначалникът ни си плаче за моден акт от вчерашното откриване на Агра.

Славчо си има любим костюм, който обижда възгледите ни за визуална хармония. Да не говорим, че по никакъв начин не се вписва в протокола за сериозни събития, каквото без съмнение е откриването на аграрното изложението.
Вчера Славчо изглеждаше като чавдарче сред пионерчета на церемонията по откриване на аграрното изложение. Всички носеха строги тъмни костюми с елегантна линия,а нашият кмет цъфтеше в досадно демодирания си син костюм с дебели релефни райета и обичайната си убито синя но искряща вратовръзка. Визията на кмета контрастира ярко от другите официални лица по време на откриването на Агра
Визията на кмета контрастира ярко от другите официални лица по време на откриването на Агра

Препоръката ни към кмета е това костюмче, както и другите официални тоалети в гардероба му, да бъдат пратени като дарение в Третия свят. Въпреки, че има реален шанс да бъде предизвикан дипломатически скандал за естетическа обида, нанесена върху целокупното население на Нова Гвинея например.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина