Изпод тепетоМнения

Избираме Мис и Мистър Топ лице на Пловдив

Мис и Мистър Топ лице на Пловдив – кои са те? Е, това ще стане ясно на 11 октомври / събота / от 20 часа в White bar на хотел Лайпциг, когато ще се проведе надпреварата.
За тези, които биха искали да се запишат участие в този fashion конкурс, ще споделим, че модното състезание изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините от White bar, спонсори от известни и реномирани пловдивски фирми, естествено запазено присъствие в така наречената Комисия на честта имат и представители на пловдивските медии.
Мис и мистър Топ лица на Пловдив-2014 присъства в културния и нощен живот на града вече една декада, провежда се в три тура – бански, официален и артистичен тур. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема разходка на модни закачалки.
Освен това интригата я има винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен паричен и предметен награден фонд.  За да влезете в Хола на шоу бизнеса, елате първо в предверието му, в деня на шоуто, на репетицията и кастинга 11 октомври, събота, от 14,00 часа в White бар. За да участват в конкурса мис и мистър Топ лица на Пловдив, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години , да са родени, да следват, учат, работят или някои от родителите им да са от Пловдив. В шоуто за модели има и още един конкурс- мис и мистър Български топ лица- клон Пловдив. В него могат да участват желаещи както от Пловдив,така и от други градове. Тези обаче, които са от други градски локации нямат право на присъствие в “МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦЕ НА ПЛОВДИВ”
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2014 е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се двоумят организаторите казват: Талантът няма нужда от анонимност! Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина