Изпод тепетоМненияНовини

Отваря врати обновеният магазин на Mr.Bricolage в Пловдив

Реновираният по френски модел магазин отваря врати на 20 март 2020г.

В края на миналата година Mr.Bricolage стартира прилагането на новата си търговска концепция в България от първия магазин на веригата в Пловдив. Обновеният магазин на бул. „6-ти септември“ отваря врати на 20 март в 8:00 часа с нов облик и модернизирано обслужване.

Mr.Bricolage подготвя множество изненади и ексклузивни промоции за всички жители на града на тепетата още от самия ден на откриването. Първите 50 клиенти, пазарували на стойност над 20 лв., ще получат уникални подаръци от Mr.Bricolage. На 20 март стартира и томбола, от която всеки ден в продължение на 20 дни по един късметлия ще печели различен подарък при покупка на стойност над 20лв.

Потребителите на Мосю Бриколаж в Пловдив са първите, които ще се възползват от разнообразни нововъведения, сред които нови кътове за обмяна на идеи, обособено място за доставки на онлайн поръчки, обновено излагане и означаване на продуктите.

Новата визуална идентичност и модернизацията в обслужването отговарят на най-актуалните потребности на потребителите. Разработваната от четири години във Франция нова търговска концепция ще бъде изцяло внедрена в Mr.Bricolage на бул. „6-ти септември“ в Пловдив, а през следващите четири години – и във всички магазини от веригата у нас.

 

Mr.Bricolage в България

Марката „Mr.Bricolage“ присъства в България от 2000 година, когато се открива първият магазин от типа на модерната търговия за стоки „Направи си сам“.

Днес веригата „Mr.Bricolage“ в България се състои от 11 магазина, разположени в София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич, Русе и Плевен.

За 20години магазините „Mr.Bricolage“ в България са посетени от над 46 милиона клиенти.

За потребителите „Mr.Bricolage“ е символ на уютен дом, красива и подредена градина, приятелско отношение и компетентен съвет, доказано качество и пазарни цени, място, откъдето могат да почерпят нови идеи за своя дом и градина.

Асортиментът е обособен в следните категории: Баня, Градина, Електричество, Железария, Инструменти, Интериор, Осветление, Отопление, Строителство.

Марката „Mr.Bricolage“ е създадена във Франция преди 40 години.

Позната е на 4 континента, а общият брой на магазините е 368-  298 магазина във Франция и 70 извън Франция, с оборот от 1,97 млрд.евро за 2019г.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина