АктуалноБизнесВкусът на градаЖивотИзбор на редактораНовини

Най-добрият мексикански ресторант в Пловдив затваря врати

Taco Reyes oбявиха вчера в социалните си мрежи, че им се налага да прекратят дейността си, а почитателите на текс-мекс кухнята със сигурност ще тъгуват за вкусните им такоси

Taco Reyes Mexican Grill отваря врати през 2019-а година, но в началото на тази обнови напълно менюто си с още по-добри и автентични рецепти и някои нови продукти. Създател на мястото бе Марвин Рейес, а наскоро към него се присъединиха Джен и Митко Кацев.

Малко преди пандемията те отвориха и втори обект, точно срещу Гранд Хотел Пловдив, но впоследствие остана само локацията в близост до Капитан Райчо. В последната година това бе и предпочитано място за сбирки на експат общността, тъй като там се празнуваха редица големи мексикански и американски празници.

Почитателите на мексиканската кухня и култура смятат, че това бе най-автентичният мексикански ресторант в България и несъмнено ще разказват още дълго за мексиканската шкембе чорба – menudo, такосите и различните видове маргарита.

В момента на място ще намерите табелка, че бизнесът се продава и телефон за връзка.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

4 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина