АктуалноГрадътМненияНовиниОбщина Пловдив

Зико за Панаира: Ние сега сме никой там, нас ни няма

Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви, че е добре общината да има по-голям дял в Международния пловдивски панаир. Той коментира темата като гост в първи епизод на новия подкаст “Къде живеем?”, продукция на РТВЦ – Пловдив, с водещ Камен Коларов.  

“Разбира се, нали е пловдивски този панаир. Ако искаме да имаме нещо – някаква квота, нещо да може да се решава, естествено, че би трябвало да имаме. Ние сега сме никой там, нас ни няма там”.

Кметът коментира, че, ако Министерството на икономиката успее да върне акциите на Варна на държавата, той би приел да разговаря с министъра, за да бъдат предоставени на пловдивската община. 

Здравко Димитров бе категоричен, че няма опасност теренът на Панаира да се превърне в следващ жилищен комплекс. 

“В новия Общ устройствен план панаирът си е панаир. Нищо не може да бъде построено там освен палата. Това трябва да го знаете.

Няма как! Според ОУП, който моята администрация направи, там винаги ще бъде панаир” – заяви Здравко Димитров. 

Цялото интервю със Здравко Димитров можете да гледате в YouTube канала на БНТ Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Тоя опуления бастун – на съд , за абдикиране от задълженията си, за схемаджийство с обществени поръчки, за тотална липса на хигиена в града, за неспазени срокове за обекти и строежи, за заробване и далавери с данъците на града, за политически схеми и нечисти договорки с герго прасетопимкаджиите на доган,пещаците на Рундьо Мурзилата Насрана, депесето и останалите градски крокодили, след които винаги е потоп.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина