АктуалноГласовеГрадътЗелен градИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Зико се среща със собственици на терени в парк „Отдих и култура“

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров ще се срещне със собственици на терени в парк „Отдих и култура“ или с техни упълномощени представители на 3 януари 2023 г., информираха от общинската пресслужба в последния работен ден на календарната година.

От там разбираме, че срещата ще бъде затворена за медии, но веднага след нея е предвиден брифинг.

„Още преди две седмици публично заявих, че ще инициирам среща, за да потърсим заедно най-разумното решение в полза на гражданите. Винаги съм бил за запазване на зелените площи в града и искам да разбера какви са намеренията на собствениците на имота. Пред тях ще настоявам общественият интерес да бъде максимално защитен. Искам пловдивчани да знаят, че моята позиция е за защита на зеленината в Пловдив, така както съм заявил в предизборната си програма“, цитират пиарите на общината кмета Здравко Димитров. 

От там припомнят, че той е издал заповед, с която се сформира комисия от експерти и представители на групите в Общинския съвет. „Тя ще свърши своята работа и заедно ще работим за обществения интерес. Винаги съм търсил консенсуса и този път няма да наруша принципите си“, цитират градоначалника от пресслужбата на общината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина