АктуалноГрадътНовиниРазследване

Здравко Димитров се извини на жителите на ул. “Ген. Данаил Николаев”

Няма да възпрепятстваме гражданите, заяви той

Репортер на Под тепето запозна кметът Здравко Димитров със сигнала на живеещите на централната улица “Ген. Данаил Николаев”. Те се свързаха с редакцията ни, след като от Синя зона им поискали касови бонове, за да им върнат внесените суми за талони за местодомуване, при изваждане на пътя от обхвата за платено паркиране.

Жителите на ул. “Ген. Данаил Николаев”: Искат ни касов бон, за да ни върнат парите за Синя зона

“Пари ще се връщат, но само на тези хора, които си пазят касовата бележка.” – Това ни казаха на място, когато отидохме с издадените талони, за които са ни искали една папка с документи и лични данни, които фигурират в компютрите на администрацията, негодуват гражданите. „

Пред медията ни градоначалникът се извини на пловдивчани и заяви, че проблемът ще бъде решен в тяхна полза.

“Няма да възпрепятстваме гражданите, още повече, че става дума за изрядните хора от квартала, които искат да има ред и го спазват,” заяви той.

Припомняме, че преди Общински съвет да отмени действието на наредбата за платено паркиране на улицата вече имаше 70 продадени карти и кметът заяви, след решението, че ще се връщат парите на тези хора.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина