АктуалноГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Залепени върху стена с графити предизборни плакати стигнаха до прокуратурата

Залепени предизборни плакати върху стена с графити на ул. „Радко Димитриев” стигнаха до прокуратурата. Областният координатор на „Има такъв народ” адв. Николина Деспотова сезира държавното обвинение, въпреки че част от въпросните агитационни материали са именно на ИТН. Това се случи след публикация на общинският съветник Йордан Василев във Фейсбук.

„ Когато претендираме, че носим промяната, няма как да не уважаваме труда на другите! Да унищожиш стената с графити, за да си налепиш плакатчетата е низко!”, написа вчера в социалната мрежа Василев. Той илюстрира публикацията си със снимки на стената, на която се виждат плакати на ИТН и формацията с участието на Жан Виденов.

Тази сутрин от партията на Слави Трифонов съобщиха, че чрез областния си координатор Николина Деспотова са сезирали прокуратурата за разлепените плакати. От сигнала се разбира, че след поста на Йордан Василев, в ИТН е направена проверка и е било установено, че всички налични плакати за Пловдив са били поставени по предназначение и на определените със заповед на кмета места.

„Ръководството на ПП „Има такъв народ” няма данни кой е напечатал плакатите, показани в поста на г-н Йордан Василев, кой се е разпоредил те да бъдат поставени на ул. „Радко Димитриев”, гр. Пловдив, и кой физически ги е поставил там”, пише Николина Деспотова в сигнала си до Районна прокуратура. В него тя моли държавното обвинение да извърши незабавна проверка и ако се установи наличието на престъпление, да ангажира отговорността на съответните лица. От ИТН молят прокуратурата да предприеме действия по премахването на плакатите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Язък! Някой ахмак е объркал номера на бюлетината! Трябваше да пише, че ще получим още, не от същото, а от другото! Хайде сипете и на нас от този тюрлюгювеч!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина