ВМРО в процес на разпад, Каракачанов подава оставка

Актуално Градът Избори 2021 Новини Под ножа

Партньорът на ГЕРБ в управлението на страната при последното редовно правителство ВМРО е в процес на разпад. Причината- нищожния вот на партията, на която бяха поверени някои от ключовите ресори в държавното управление. От формацията съобщиха, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и заместниците му Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Атанас Стоянов и Милен Михов подават оставки, заедно с целия изпълнителен комитет.

Причината са слабите резултати на предсрочните парламентарни избори, провели се вчера, на които партията получи 1% от гласовете.В Пловдив, където партията има традиционно силно присъствие и няколко общински съветника, резултатът е едва 1,12%.

Предстои да бъде свикан конгрес на ВМРО, който да избере ново ръководство.

Споделете ни във:

3 thoughts on “ВМРО в процес на разпад, Каракачанов подава оставка

  1. Нормално след всичките тъпотии на Каракачанов и Джамбазки. За тия двамата, да си патриот е да мразиш циганите, македонците и гейовете. Джамбазки е за наборната служба и традиционните семейни ценности и строго спазване на закона, но не е ходил в казарма, като е учил 10 г, не е сключил брак с жена си и кара бомбок пиян.

  2. Чисто и просто се превърнаха много бързо в статукво, говориха едно и също без да правят нищо, начело с Ишкембе Войвода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.