АктуалноВластГласовеГрадътМненияНовиниПод ножа

Тотев за бетонния мост: Това безумие трябва да изчезне в историята

Има достатъчно връзки в проектна или идейна фаза, които да осигурят свързаността на южната част на града. Глупавият заем можеше да се използва за това, коментира във Фейсбук бившият кмет и настоящ депутат

„ Това безумие, насочващо целия трафик към тунела, трябва да изчезне в историята”. С такъв коментар излезе в личния си Фейсбук профил след днешното представяне на проекта на НКЖИ за ново съоръжение на мястото на бетонния мост бившият кмет и настоящ народен представител от ГЕРБ Иван Тотев.

Той изказва адмирации към главния архитект Димитър Ахрянов, който изрази публично мнението си, че трябва да бъде направено задълбочено проучване дали тази пътна връзка ще е необходима, след като бъде завършен пробивът под Централна гара. Арх. Ахрянов подчерта, че обследването трябва да е в цялост, да се погледне отгоре цялата картинка.

„ Има достатъчно връзки в проектна или идейна фаза, които да осигурят свързаността на южната част на града. Глупавият заем можеше да се използва за това. А предложеният проект за моста няма нужда от коментар, той така или иначе никога няма да види бял свят”, допълни в коментара си Иван Тотев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

    1. Кога прокуратурата ще се заинтересува от тоя човек, ако не за друго, то за явните далавери – Зоопарка и Електронната система за Градския транспорт?

  1. Във всички съвременни градове железницата е под земята в централните гари. НКЖИ да вкопае два коловоза от Прослав до Асеновградско и отпада Модър …, пробив под централна гара, бетонен мост и упражненията на всякакви капацитети.

  2. Но събарянето му преди построяването на пробива под гарата, Модър-Царевец и Южната тангента изглежда проблематично.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина