Тотев: Предложението за отпускане на допълнителни средства за превозвачите ми се струва малко прибързано

Актуално Градът Избори 2021 Новини Под ножа

Предложението за отпускане на допълнителни средства за превозвачите ми се струва малко прибързано и недостатъчно мотивирано, написа във Фейсбук бившият кмет, настоящ народен представител и лидер на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев по повод 3-те милиона, които общината предлага да изплати като компенсация на дружествата, обслужващи линиите на градския транспорт. Позицията му във Фейсбук вероятно се споделя и от групата на партията в ОбС. Напълно възможно е утре местният парламент да отхвърли предложението на кмета Здравко Димитров.

“ Наред с другите ми възражения, най-малко трябва да заостря вниманието на директора на ОКТ и другите имащи отношение към темата. С предложение и гласуване от парламентарната група на ГЕРБ при актуализацията на ЗДБ бяха насочени 40 000 000 лв. безвъзмездна помощ по бюджета на Министерството на транспорта за подпомагане на превозвачите, които притежават лиценз за превоз на пътници“, допълва в коментара си Иван Тотев.

Споделете ни във:

5 thoughts on “Тотев: Предложението за отпускане на допълнителни средства за превозвачите ми се струва малко прибързано

  1. Няма ли кой да му национализира Камениците на тоя крадец, бе…като напишеш в гугъл най-крадливия кмет на Пловдив и веднага излиза Тотев.

    1. Крадливият клептократ хем не е на власт, хем се разпорежда.

      Да „разпределяш порциите“ става навик трудно изкореним…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.