Бутнаха бившия Винпром на „Данаил Николаев”

Актуално Градът Забравеният град Новини Под ножа
Винпром

Изграждат гигантски комплекс върху няколко парцела там

Сградата на бившия Винпром между улиците „Данаил Николаев” и „Волга” бе съборена.

На мястото на знаковата сграда с дълга история и няколко съседни парцела, сред които и този на също съборения ресторант „Ревиера” ще бъде реализирана мащабна инвестиция. Върху окрупнения имот предстои да се изгради гигантски жилищен комплекс. Предвижда се сградата да е с впечатляваща за централна градска част разгънатата застроената площ.

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

8 thoughts on “Бутнаха бившия Винпром на „Данаил Николаев”

  1. Главният архитект и експертния му съвет работят в сферата на услугите. За подбрани клиенти, разбира се. Така и тук ще щръкне поредното нещо.

  2. Мамата му разказаха на този велик град, гадовете алчни. Проклети да са!

  3. Според мен етажността трябва да е поне 100м.Кинт и Р са вече отживелици.Предимно трябва да се строят мега комплекси,затворени разбира се за да са щастливи живеещите там.Да се махне администрацията при общините и корупцията автоматично ще изчезне.

  4. Аз смятам, че етажността в града трябва да се вдигне на 90 етажа навсякъде, Кинт и Плътност изобщо да няма и споровете между съседи относно застрояване и други, да се решеват с двубой по народна топка. Иначе сега правилата са само за обикновенния човек. С малко връзки и малко пари, можеш да си правиш почти всичко.

    1. Как ще изглежда проекта ли?Ами разходите се из Пловдив и вижте направеното от обслужващите архитекти,умножете го по 100 и готово!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.