АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

SPA Hotel Imperial – спокойствие и релакс в сърцето на града

В началото на студените месеци е време да поспрем за миг със забързаното ежедневие и да се поглезим и обърнем внимание на себе си. Със сигурност един от най – подходящите начини е да се отдадем на качествени SPA процедури и терапии, които да доставят наслада не само на тялото, но и на душата ни.

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата изпробва за вас едно от скритите кътчета, където без да излизаме от рамките на града, може да се отдадем на SPA удоволствия и да се отпуснем в пълно спокойствие, за да намерим личния си баланс и равновесие.

SPA центърът в хотел Империал е градски оазис, където времето сякаш спира и може да оставим всякакви тревожни мисли на прага му. Цялостната атмосфера и усещане е за изключителен комфорт и лукс, в който потъваш и ти се иска да останеш през целия ден. А това изобщо не е трудно, тъй като се предлагат богата  палитра от изключителни СПА процедури, масажи и терапии за тяло и лице. Площта на центъра е над 700 м2 и разполага с: парна баня, финландска сауна, арома сауна, инфрачервена кабина, контрастно шоково ведро, джакузи, кнайп пътека, релакс зона с термо пейки и лежанки.

Кнайп пътеката представлява междинна процедура, при която се редуват ванички със студена и топла вода. Разходката в нея генерира приток на енергия. Температурният контраст подобрява кръвообръщението и е със закаляващ ефект за целия организъм.

В зимните месеци препоръчваме да не пренебрегвате терапевтичния ефект,  който престоят в ароматната билкова сауна може да ви предложи. Той дава възможност да засилите имунната си система  и да намалите симптомите при настинки.

SPA процедурите са един от любимите ни начини да се освежим, да релаксираме, и в същото време – възможност да възстановим тялото си. Тук може да избирате измежду най – различни терапии, подходящи за всяка възраст, пол и кожа. Особено ефективна е трансдермалната магнезиева терапия, която е призната за най – ефективния начин за снабдяване на организма с магнезий. Чрез втриване на магнезиево олио в кожата и последващо прилагане на магнезиева маска, оптималното количество се абсорбира по естествен път от тялото. Трансдермалната терапия е изключително ефикасно средство за успокоение и отпускане на мускулите, особено препоръчителна за спортисти и след преумора и физическо натоварване.

Повече за неповторимото СПА изживяване прочетете в LOST IN PLOVDIV

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина