Актуално

Синхронно плуване в дъжда за 780-те гости на юбиляра Митко Бичев

Дъждът прибра партито на закрито


Хилда Казасян слиза от сцената, победена от дъжда
Точно 780 гости е посрещнал топ бизнесменът Митко Бичев на партито за 50-годишнината си снощи в парк-хотел Санкт Петербург, научи Под тепето. Невъобразимото тържество, при това по време на криза, събра целия градски елит и тузари от столицата. Лееха се само Черно Джони, руска водка и елитни вина. Гостите сами си наливаха бира на корем и пълнеха чиниите си с всякакви деликатеси, огънали няколкото шведски маси в аква парка. Дъждът, който се изсипа от небето като из ведро, намокри мръвките, но не и ентусиазма на купонджиите. Мокрото парти започна с Васил Петров, чиято прическа леко се поразвали в началото на пороя. После той подаде щафетата на прелестната Хилда Казасян, която изпя само една песен на откритата сцена и бе принудена да слезе от нея заради дъжда. На масата на звездите чакаха за изява Иван Лечев и компания от Дърти Пърчис( Дъртите пръчове) и Янка Рупкина.
Тагарински и Хърсев чакат на опашката пред юбиляра
Финалът на партито под облаците беляза шумна десет минутна заря. За няколко минути бе направена разстановка и купонът се премести вътре в ресторанта, където музикалните звезди се раздадоха тотално пред рожденика и многото му гости. За феновете на мокрите удоволствия, в басейните на аква парка имаше синхронно плуване в дъжда. Изваяните девойки се справиха с тежките условия и се превърнаха в любимки на виповете. Дълго ги аплодира скандалният независим депутат Марио Тагарински и топ финансистът Емил Хърсев.
Бичев развъртя екзотична танцьорка преди да е заваляло
Край тях се въртяха политици, бизнесмени, общественици и хора на изкуството. Гости на Бичев се чудеха как е намерил 780 приятели, които да покани на фамозното си парти. А той обясни по микрофона, че да го уважат са дошли дори съучениците му от основното училище и приятели от детинство. Приближен на митрополит Николай духовник пък му връчи икона на Св. Богородица, която да бди над него в следващите 50 години. Рекламният бос Кривицки изненада юбиляра с бразилска танцьорка, която едва издържа на темпото на 50-годишния рожденик. Купонът продължи до 4 сутринта, като на дансинга до последно останаха Бичев, най-близките му авери и гост звездите на хавата.

Хилда се усмихва на дъжда

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина