Силите за специални операции с апел за помощ

Актуално Гласове Живот Новини

Командос се събуди след 3 месеца кома, необходими са 150 000 евро за лечението му 

Старшина Мирослав Павлов пострада сериозно при изпълнение на служебните си задължения

Старшина Мирослав Павлов от Силите за специални операции /СКСО/на Българската армия е дошъл в съзнание, съобщиха негови колеги.

Преди три месеца, нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно при изпълнение на служебните си задължения. Седмица след инцидента никой не даваше гаранции, че той ще се събуди от комата, в която беше изпаднал, след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна травма„, напомнят командосите.

Припомняме още, че Мирослав получи сериозни травми, след като през май месец не се отвори автоматичният му парашут при приземяването край Чешнегирово. Павлов получи освен черепно-мозъчна травма и фрактури на крайниците.

Днес, три месеца по-късно, стършината разговаря с близките си и с медиците от Военна болница – Пловдив, като бавно възвръща функционалните възможности на тялото си.
Този напредък изцяло дължи на лекарите от ВМА – София и Пловдив, всекидневните грижи на своето семейство и моралната подкрепа на всички негови колеги и приятели, които се молят ежедневно за неговото възстановяване, пише на страницата на спецчастите в социалната мрежа.
Сега, той има нужда от интензивно лечение и специална рехабилитация, които да помогнат за връщането му към нормален начин на живот.
Колегите му в СКСО са инициирали кампания за ежемесечно събиране на средства, на доброволен принцип, за подпомагане на лечението му. За възстановяването му е необходимо в кратко време да се събере сума от
150 000 евро, която е непосилна за неговите близки.
Средствата са необходими за специализирана рехабилитация, медикаментозно лечение и транспортиране до болничното заведение в чужбина, като на този етап е разговаряно с болници в Турция и Израел.
Българските командоси се обръщат към Вас с молба:
Помогнете ни да съберем нужните средства за лечението на Мирослав и да дадем шанс на един достоен военнослужещ от Специалните сили на Българската армия да си върне живота!
Дарителската сметка е:
„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД
IBAN: BG69UNCR70001525005765
BIC: UNCRBGSF
Валута: ЛЕВА
Титуляр: Мирослав Павлов Павлов

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.