АктуалноГрадътКултураНовини

Събития на открито пропадат заради силния вятър

Няколко събития от културната програма на Пловдив за неделния ден променят програмата си поради лошата метеорологична обстановка и силния вятър.

Събитието „Пътят към върха“, което трябваше да се състои днес на Бунарджика се отменя. Новата дата ще бъде съобщена допълнително, след преговори с участниците, които са над 50 на 6-те сцени в програмата на тазгодишното издание.

Регионален природонаучен музей съобщава, че поради влошените метеорологични условия днес „Фестивал на пеперудите“ ще се проведе вътре в музея. Всички арт работилници, образователни игри, рисуване на лица, изложба на фотоконкурс „Пеперудите в природата“ ще бъдат разположени във фоайето, зала „Бозайници“ и зала „Птици“.

Екипът на „Сцена на кръстопът“ съобщава, че „Част от колекция“ тази вечер от 21 часа ще се състои в Камерна зала, вместо в двора на Драматичен театър – Пловдив, поради влошените метеорологични условия. Входът е свободен. В залата ще бъдат допускани зрители до изчерпване на наличните места.

ОИ „Старинен Пловдив“ кани желаещите на втора премиера на новия документален филм „Сто години хвърча по камъните“, посветен на 100 години от рождението на Атанас Кръстев – Начо Културата, тази вечер в 20 часа в Римски стадион. При лошо време прожекцията ще се състои на закрито в кинозалата за прожекции, до изчерпване на местата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

 1. Тъкмо гнусните болшевики няма да топуркат кат маймуни към алкохолика на върха

 2. голям праз, и без тва града е леш , фъркат кучешки фекалии из улиците, смрад, пясък, кал и друга смет се търкаля гордо из града,,,управата опитва да си извади главата от гъза , но засега няма успех.

  1. Само тук-таме изпъква по някой Будала сред население от Глупци, СъСеляни и Фенове юркащи се комплексарски по ободрителни патри-шови-наци подвиквания, лозунги и акъли по липса на същински ценности.

   Още от комунистическо си имахме разгърната евтина чиста тиха обемиста ТРОЛЕЙБУСна мрежа, която майсторски унищожихме.

   Още от турско си имахме Куршум Хан, масивни яки изкусно изградени хамами из махалите, които удобства в белите държави се ценят в твърда $ / € валута, и само който не знае как излизаш Нов Човек след като байчо Теляк ти е изтъркал от гърба кило кир се чуди какво казвам.

   Добре, че затворници прокараха Тунел под Тепето и че Ботушарова със саможертва отвоюва цялостни разкопки на Античния под „улица“ Цар Ивайло с етажни кооперации.

   За КУДОГЛУ и за Тютюневите фабрики няма думи вече.

   Цивилизовани паважи да не би да си нямахме, редени търпеливо на ръка „на ветрило“ концентрично, па и едрите луксозни по диагонала? Цуна ги алчниат Мико попа от Коньовица да ги кара на любимия му БоБо в Банкя (пловдивските църкви си имат настилка векове преди тоя МУТРО’ПОЛИТ’ик).

   Очакваме могъщата асфалтаджийска мафия да асфалтира Хисар Капия, че те калдаръмите още повече долари донасят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина