Римейк на историята с велостойката в Капана

Актуално Изпод тепето Култура Новини

Май наистина някой е прецакал обществената поръчка за гайки в Община Пловдив

Да идва 10-годишният Илия! 

Информационната табела за трибуните на Античния стадион на Филипопол, които се намират под търговски център Екселсиор на Главната улица в Пловдив, е тръгнала по пътя на счупената велостойка в Квартала на творческите индустрии.

Преди месец ви разказахме за Необикновените приключения на една велостойка в центъра на Пловдив. В края на март едно 10-годишно хлапе поправи счупената велостойка в Капана/ВИДЕО/за 5 минути, като му трябваха 3 гайки на обща стойност 11 стотинки. Ден след тимуровската му акция 10-годишният Илия получи грамота от кмета на Централен.

Тогава на шега попитахме „дали някой в Община Пловдив не е прецакал обществената поръчка за гайки“. По всичко личи, че старата българска традиция “да си кажем истината на майтап” отново ще се окаже вярна.

На най-дългата пешеходна главна улица в Европа, в града в ТОП 5 на най-желаните туристически дестинации няма кой да завие две гайки.

Ако и отношението към културната инфраструктура във втория по големина град у нас е същото като към велостойките, то положението хич не е розово, даже е трагично кафяво…

Да идва 10-годишният Илия!

Споделете ни във:

1 thought on “Римейк на историята с велостойката в Капана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.