АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Различният Альоша

15-метровият паметник ще бъде облян в светлина от два проектора с мощност 20,000 лумена тази вечер

Тази вечер пловдивчани могат да видят Различния Альоша. 15-метровият паметник на съветски войник ще бъде облян в светлина от два проектора с мощност 20,000 лумена.  Мапингът, който ще преобрази солдата, ще бъде дело на пловдивския визуален артист Петко Танчев като част от проекта Altitude Attitude . Второто събитие от поредицата ще се състои тази вечер на върха на Бунарджика с участието на техно триото BORNE ALOFT, които ще направят хибриден лайв/диджей сет. Събитието ще бъде достъпно само онлайн. Стриймът ще се проведе от 19:15 ч.

След въведените нови мерки от Министерство на здравеопазването, с които се преустановяват всички масови мероприятия, Altitutude Attitude събитията с Borne Aloft, Laylla Dane, Denitza, Julieta Intergalactica и Technobeton ще бъдат излъчвани на живо онлайн. Стриймингът ще даде възможност да се чуят сетовете на диджеите, а главните видеоклипове ще бъдат монтирани и споделени впоследствие.

От самото начало една от основните цели на проекта Altitude Attitude е да постави български артисти на емблематични локации в Пловдив, а резултатът да бъде представен в топ квалитетни видеоклипове, които да представят диджеите, природата и архитектурата на колкото се може повече хора по света.

Проектът Altitude Attitude е част от програма “Наследство” на Фондация “Пловдив 2019” и се осъществява с подкрепата на Nexo и пловдивската жива бира Hills. Наши партньори са и Европейските столици на културата за 2022 г. — Каунас, Латвия, Нови Сад, Сърбия и столицата за 2023 г. Елвесина, Гърция.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина