Протестът тръгва от Съединение със 100-метрово знаме

Актуално Гласове Новини Политика

Флагманът на демонстрациите Асен Костов обяви, че ще съди Дани Каназирева. Недоволството тази вечер завършва пред Областната управа

Със 100-метрово знаме разполагат от днес организаторите на протестите в Пловдив. Трикольорът е осигурен от дарения, по думите на флагмана на организираните на площад Съединение демонстрации Асен Костов. Новината за гигантското знаме зарадва твърде малко хора, дошли да скандират “Оставка” и тази вечер на площада. Дори с идването на демонстрантите от тиквения протест пред общината, противниците на кабинета и главния прокурор бяха рекордно малко от началото на политическата криза. Което няма да възпрепятства блокирането на булеварди и тази вечер.

Асен Костов обяви, че шествието ще носи 100-метровото знаме до общината, след което ще се организира демонстрация пред офиса на ГЕРБ на бул. “Цар Борис III Обединител”. Там ще бъде поискана оставката на кмета на район Северен Стоян Алексиев. После ще бъде блокиран целия булевард и кръстовището на Чифте Баня, а от там шествието ще се отправи към Областната управа, където ще финишира. Участниците в него ще поискат отчета на Дани Каназирева, който самата тя обеща да им предостави. А Асен Костов заяви, че ще съди областния управител заради онова, което тя е изговорила по негов адрес на протеста миналата седмица.

 

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Протестът тръгва от Съединение със 100-метрово знаме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.