АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Пореден инцидент на мястото на незаконната бариера в Капана

Основата на съоръжението на ул. Алцеко продължава да създава рискове за шофьорите и щети по колите

Пореден инцидент със спукана гума на излятото на паважа парче бетон за основа на бариера на пресечката на ул. “Железарска” с “Алцеко” и стърчащите от него  стоманени болтове се случи днес в квартала Капана. Става дума за съоръжението, което  управата на града искаше да постави незаконно и дори подготви основите, а областният управител обяви решението за незаконно.

Този път жертва на опасността стана шофьорка на мерцедес А класа, която при завоя от Железарска нарязва гумата си и чупи лята джанта на стърчащите болтове и бетон.

Изкарах тук няколко часа, тъй като повиках полиция, а трябваше да сменя и гумата. Замина целият ми работен ден заради нещо, което е необезопасено и дори незаконно. Смятам да съдя Община Пловдив,” каза пред Под тепето жената.

Тя допълни, че полицаите са се чудели как да подходят в ситуацията и как да напишат точно протокола, нужен пред застрахователите. Пострадалата уточни, че щетата далеч не е малка, тъй като гумата е нова, а джантата не става за нищо след инцидента.

Абсолютна нелепица, коментира дамата, видимо изнервена от ситуацията, в която се намира.

Последната година десетки шофьори попаднаха в същия капан с нарязани гуми и счупени джанти точно на това място.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина