Полиция нахлу в МОЛ Марково тепе

Актуално Градът Живот Новини

С полицейски сирени и мотор, пловдивската полиция нахлу на първия етаж на МОЛ Марково тепе. Така, по нестандартен начин, МВР- Пловдив избра да покаже на децата, че зад униформите се крие човешко сърце.

На първия етаж в търговския център деца и родители бяха посрещнати от усмихнати полицейски служители, които показаха на най- нетърпеливите и любопитни посетители отличителните знаци, атрибути и полицейска техника. Със стартирането на социално отговорната кампания на пловдивската полиция от първия учебен ден: полицейски патрул пред всяко училище с цел осигуряване на обществения ред и подпомагане на най- уязвимите, както и провеждане на специализирани акции, свързани с разпространение на наркотици на територията на училищата, ежедневно подрастващите ще се срещат с представители на реда. Инициативата на полицията цели да изгради лично доверие и да вдъхне обществен респект на деца, подрастващи и възрастни.

На щанд бяха поставени брошури от ГДНП МВР предупреждаващи за опасностите около нас- игри, среща с непознати, безопасно пресичане на улицата, риск от употреба на упойващи и наркотични вещества, както и действия насочени срещу корупцията. Най- щастливи бяха малчуганите, които държаха полицейски щит и облякоха 15-килограмови жилетки. Не бяха малко и родителите, които изпълниха една своя мечта- да се снимат като полицаи.

Само за час през обособената с конуси площ, преминаха повече от 200 души, а по- срамежливите тайно си направиха снимки отдалече.

 

Споделете ни във:

4 коментара за “Полиция нахлу в МОЛ Марково тепе

  1. Кво сърце се крие зад униформите, искащи да ти съсипят живота за една 10ка в джоба. Смърт за ушев, убийте го с камъни.

  2. А как бият граждани и не спазват закони показват ли там. Интересувам се от татуси, нашивки и диета как да докарам два метра коремна обиколка на детето си също , ако може да разкажат също !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.