АктуалноКултура

Пловдивски автор с дебютно фентъзи заглавие

Гарван и Дракон на младата писателка Антония Т. Джордж е история за сблъсък, всепоглъщаща, опустошителна страст и огън, който може да изпепели света

Атмосферата в книгата е вдъхновена от Римската империя и  Европейското Средновековие, а пътят на героинята по време на действието е белязан с много моменти н себеусъвършенстване и себепознание.

В една жестока империя назрява бунт, а животът на една млада жена се преобръща из основи. Принудена да изостави всичко, тя се впуска в неизвестното, за да открие собствения си път и да се превърне в могъщата магьосница, която ѝ е писано да бъде.

“Това е роман за пътя на един човек, за най-мрачните мигове и възходите, за тъгата и екстаза. Роман, в който се говори за всичко, а нещата се назовават с истинските им имена. Изключително лична история, която следва да покаже, че във всеки се преплитат добро и зло, светлина и мрак и всичко в живота е въпрос на гледна точка.”, казва самата Антония за произведението си.

Любовта ѝ към жанра фентъзи започва още от гимназията и го избира за своя дебютен роман, тъй като дава огромна свобода на изразяване и възможност да съчетаеш нещата от ежедневието с тайнственото, загадъчното и дори сюрреалистичното.

Гарван и Дракон е дълбоко емоционален разказ, който самата тя с удоволствие би прочела и вече дори подготвя продължението му.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

7 коментари

 1. Ами чета коментари и си мисля,как без някой да чете,започва да ръси врели некипели.Прочетете и тогава пишете.Ама кой ли чете сега….По важно вие да коментирате без да знаете изобщо за какво иде реч….Тотална Деградация,за съжаление.

 2. Даже из Алабамия нЕма такава фамилия.

  Менте таа работа – щом и олигофренки като мен забелЕзваме.

  Бай Елтън това го опотребяе като ПСЕВДОним, кака = ЛЪЖЕиме.

  (ГАРГИ откъде мога да си закупя количиства? ГАРГОВ, Асен)

  1. Както сведочи именцето на Автора, ТО (не смеем да опотребиме нито ТЯ, нито ТОЙ… ) ще да е на хормонални инДжекции, които овлажняват мазолестия ИМ ректум.

   Колега Мустафа = строга, но справедлива: няма $ ако липсва задължителен АфроАмер заедно с верен ХомоСекс в съпружеско лоно

   1. Ама много знаете да говорите, а не сте прочели 2 книги в живота си сигурно. И как определихте каква е авторката? Познавате ли я лично, ясновидец ли сте? Прочетете първо книгата, тогава давайте каквото и да било мнение! Аман от олигофрени в тая държава…

    1. ТържественНо обещавам, Честна Олигофренска, че:

     НЯМА ДА ЧЕТА ТВОРБАТА ДЖОРДЖОВА!

     ТО може и да е талантливичко, милото, но аз ще се лиша.

     (ЩЕ си купя книгата, ще раздам за Коледа бая бройки, но…)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина