Актуално

Пловдивска тунинг прелест на Мис Силикон в Слънчев бряг

Image title
Пловдивска PVC красавица е сред потенциалните претендентки за титлата Мис Силикон. Конкурсът на изкуствените прелести ще се проведе на 25 юни. Почти сигурно е, че една от 12-те финалистки ще е от града на тепетата, но организаторите на розовото шоу категорично отказват да разкрият името й. Ясно е само, че мацката е сред известните бръмчалки из Пловдив. Тази година кандидатките ще бъдат оценявани на пищен спектакъл в Слънчев бряг в култовото заведение Bedroom Beach.
След предварителния кастинг, на който се явиха 80 тунинговани красавици, до финала са допуснати 12 девойки, които ще се борят за титлата.Мариана Маринова
Мариана Маринова
Надпреварата ще премине  в три тура. Ще има дефилета по бельо и бански, а в трети тур момичетата ще се представят с шоуто The Secret Garden, чийто вдъхновителки са Биляна Йотовска и Невена Воденичарска.
“Постарали сме са да организираме наистина зрелищно шоу, с интересен декор и костюми, а хореографията за първи път ще е доста по-различна, от всичко, което е правено до момента”, споделя официалния организатор и лицензиант на конкурса Мариана Маринова-Мисис България 2007.
Кандидатките отново ще бъдат оценявани от звездно жури, което в момента се пази в тайна, за да няма спекулации, че конкурса е предрешен.
Сред горди стопанки на силиконов бюст е 22-годишната Гергана Райчевска, носителка на титлата Модел на България. Другите момичетата са с най-разнообразни професии. Има спортистка, медицинска сестра, барманка и дори водолазка. Короната на новата МИС СИЛИКОН 2010 ще бъде връчена от миналогодишната победителка Йоана Христова.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина