АктуалноБизнесНовини

Пловдивчани на протест в защита на Панаира

Граждани на Пловдив се събират на протест в защита на Панаира в неделния ден. Той ще започне в 2 часа пред сградата на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ – или Копчетата. Недоволните пловдивчани са против цялостното завземане на Панаира от Георги Гергов и искат Община Пловдив да блокира този апорт от частника на общинската собственост.

„Този протест е наистина последният ни шанс да спрем тази кражба, да спрем безчинствата на ГЕРБ, БСП – Гергов и ДПС“, пишат протестиращите, визирайки и последната провалена сесия на Общинския съвет, когато именно съветниците на БСП и ГЕРБ не дойдоха и не осигуриха нужния кворум за спасяване на Панаира.

„Няма да имаме повече възможности, защото в понеделник – 9 януари – е сесията, на която всичко ще се реши окончателно“, пишат още организаторите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Там сме…народе,стига сте пърдяли на диваните,ами станете и елате да попърдите пред общината.Всичко може да се промени,нищо не е загубено,но за това трябват хора.Едно е да видят 30 чавека,друго е 300.Свинята Гергов ще напълни гащите.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина