АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Plovdiv Plaza отвори врати

Най-големият мол в Пловдив ще се довършва поетапно в следващите три месеца

Най-новият и най-голям мол в града- Plovdiv Plaza, отвори врати днес. Стотици пловдивчани се втурнаха по все още малкото отворени магазини в търговския комплекс, малко след като лентата бе прерязана от Къртис Кауърд, изпълнителен директор на компанията оператор в Plovdiv Plaza, заместник- кметовете Стефан Стоянов и Георги Титюков, кметът на Тракия Костадин Димитров и председателят на местния парламент Савина Петкова.

И днес работници продължаваха с довършителните работи в гигантския шопинг център. Къртис Кауърд подчерта, че в рамките на следващите три месеца молът поетапно ще се довършва, а до Коледа се очаква почти всички търговски площи в него да бъдат пълни. Днес първите си клиенти посрещат над 40 магазина, сред които тези на големите марки ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear, H&M.

Светна и уникалният LED екран, който Кауърд определи като най-големия на Балканите. Той е изцяло разработен от български програмисти и е като монумент на IT сектора в страната, каза Къртис Кауърд. Екранът, който ще се издига в атриума, е изграден по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16.3 м и площ от 175 кв. м. Той ще излъчва непрекъснато специално разработени 3D клипове напълно безплатно за всички посетители.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина