АктуалноГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Пламен Райчев за старта на пробива под Централна гара: НКЖИ имат някаква спънка

„Имат някаква спънка. Питайте тях”. Така зам.-кметът Пламен Райчев отговори на журналистически въпрос относно все още ненасрочената първа копка на гигантския проект на НКЖИ за пробив под Централна гара.

„Чакаме ги, мен специално не са ме уведомили. Би трябвало да ни поканят. Бяха обявили една дата, отложи се и сега чакаме какво ще стане”, каза кметът Здравко Димитров.

„ Дали ги питаме? Как да питаме за нещо, което не изпълняваме ние. Това е техен проект. Ние в общината сме си свършили нашата работа”, допълни го Пламен Райчев.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

 1. Да не би да е от ГЕРБ и тоя властелин щом като на черното казва „тъмно-бяло“?

  Цит.: „нещо, което не изпълняваме ние. Това е техен проект. Ние в общината сме си свършили нашата работа…“

  Идиотският гигантски проект натресен от железничарите за съсипване на цялата централна градска зона пред (и отвъд) гарата тях =НКЖИ= ги засяга и ги интересува

  САМО В ОЧЕРТАНИЯТА НА ТЕХНИЯ СОБСТВЕН ИМОТ. ТЕ КОПАТ В ГРАНИЦИТЕ / В СЕРВИТУТА ЕДНА ДЪЛБОКА ДУПКА = ТОЧКА.

  Оттам нататък за достъп до дупката, за развръзки, рампи, подпорни стени, стълбища и разноски те оставят Града да се оправя както ще. Спазарената (от тях, вероятно без далавера!) фирма ТРЕЙС има добре известни характеристики.

  С други думи за сведение на другарите ГЕРБоКалинки от СелСъвета и на техния баскетБОЛЕН мозъклия послушник Зико тъпоъгълният „проект“ който не премоства ЖПто, а задълбава в чорбата да съсипе зоната си е ТЕХЕН, наш, твой, мой, пловдивски АвтоГол, за който отговорностите НЕ СА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ.

  За „първа копка“ или втора Зико да не се прави на ущипана г-ца да чака отнякъде някой кукловод да го покани или да го отложи или да го отмени.

  „Проектът“ е на Община Пловдив. ЛЪЖАТ, че си били „свършили“ РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА…

  (Чиба?)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина