АктуалноГласовеГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовини

Пламен Панов към Под тепето: Все така непримиримо да браните свободата и истината

Поздравявам най-сърдечно целия екип на Под тепето за професионализма и таланта, за авторитета – извоюван с труд и журналистическа непримиримост, за водещата позиция на фактор в обществения живот на Пловдив и региона, пише в поздравителен адрес до медията зам.-кметът по култура

„Свободата не се постига веднъж завинаги и изисква от всички нас да я ценим и пазим постоянно. Пожелавам ви все така да изпълнявате мисията си на независим и обективен сайт в името на пловдивчани, които ви  вярват и обичат. И все така непримиримо да браните свободата и истината”, написа зам.-кметът по култура Пламен Панов в поздравително слово до екипа на Под тепето по случай 13-ата годишнина на медията.

„Поздравявам най-сърдечно целия екип на „Под тепето“ за професионализма и таланта, за авторитета – извоюван с труд и журналистическа непримиримост, за водещата позиция на фактор в обществения живот на Пловдив и региона”, обърна се към редакцията ни заместник-кметът.

Ето и цялото поздравително слово на Пламен Панов до Под тепето:

Емблематично е, че в Деня на Националния празник на България – 3 март, Вие отбелязвате своя 13-ти рожден ден на датата – символ на свободата ни! Свободата е универсална ценност, право, но и задължение. Поздравявам най-сърдечно целия екип на „Под тепето“ за професионализма и таланта, за авторитета – извоюван с труд и журналистическа непримиримост, за водещата позиция на фактор в обществения живот на Пловдив и региона.  

Свободата не се постига веднъж завинаги и изисква от всички нас да я ценим и пазим постоянно. Пожелавам ви все така да изпълнявате мисията си на независим и обективен сайт в името на пловдивчани, които ви  вярват и обичат. И все така непримиримо да браните свободата и истината.

Бъдете здрави и креативни, поставяйте си високи цели и се радвайте на нови професионални успехи. Благодаря Ви за доброто партньорство!

Приемете искрените ми пожелания за здраве, късмет, житейска и духовна енергия, успехи във всички начинания, благополучие и просперитет!

Честит празник!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. Колко ли парички взема човека-сайт през договори от културната програма на Пловдив? Панов, теб те хвали защото му плащаш, и не че пише коректно и честно. Но това е друга приказка

 2. Господин Дернев, поздравявам ви за годишнината на Под тепето.
  Може да сте малка медия, но сте истинни в отразяването на събитията, които вълнуват пловдивчани, обичащи града си и отворени към цивилизования свят. Това е смисълът, а другото са незнайни тролове и други заблудени души. Майната им, по пловдивски …
  Бъдете здрав и късметът да е на рамото ви!

  1. За какво позфраеляеате,моля?
   Че няма Балкански кашкавал ли?
   Че ще дойдат укри които всяват смут,, и пишат плакати на латиница ли?
   Кой взе БЪЛГАРСКИТЕ земи след
   ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА?
   Че КРЕДИТНИТЕ милионери не върнаха заемиъе ли?

 3. Не само паново-споменувание което донася точки на лоялната му медия, но особени и всякое ФОТОграфическое представление бива съхранено ф съкровищницата на Градо.

  Всеки път „ПАНОВ“ = пирон в ковчега на Пловдив-хейтред!

  Урра!

  1. Не съм чела статията, но
   НАПОЛЕОН е казал;
   Ако искаш да управляваш един народ,кажи му че е свободен.
   Ясно защото никъде няма свобода
   ВТОРО
   АБСОЛЮТНА ИСТИНА НЯМА

   1. Истината е
    1/ Българските граждани в чужбина
    СЕ РЕКЕТИРАТ
    2/ Защо ИМОТИТЕ НА ЕВРЕИТЕ В ПЛОВДИВ СИ СТОЯТ и никой не ги ракетира
    3/ ЗДРАВЕОПААЗВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОЛКО СТРУВА СЕГА
    4/ КОГА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯТ С ЛИХВА КРЕДИТИТЕ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина