Още 150 000 лева са необходими за довършването на Комплекса за ранно детско развитие

Актуално Гласове Градът Живот Новини

От месец октомври м.г. фондация „За нашите деца“ работи усилено по преобразяването на предоставените им от община Пловдив помещения в сградата на бившия дом за деца „Рада Киркович“, в които създава Комплекс за ранно детско развитие.  НПО-то прави това изцяло с дарени средства, материали и труд от социално отговорни хора и компании.

Стартира кампания за създаване на Комплекс за ранно детско развитие в Пловдив

Над половината от необходимото финансиране за създаването на Комплекса вече беше осигурено, което направи възможно да сме на финала на първия етап от ремонта. Благодарение на подкрепата, която получаваме, съвсем скоро ще сбъднем общата ни мечта – Пловдив да има съвременен Комплекс за ранно детско развитие, в който децата и семействата да получават цялата подкрепа, от която се нуждаят,“ коментира изпълнителният директор на организацията Иванка Шалапатова.

За да стане тя реалност са необходими още 150 000 лв., за набирането на които отново разчитаме на съпричастността и подкрепата на хора с големи сърца, за които децата са ценност. Благодаря за подкрепата, която получаваме от всички вас, и с която нашите послания достигат до повече хора! – казаха още от фондация „За нашите деца“.

Това кратко видео е изготвено про боно от Смартс – партньори на фондацията и със съгласието на авторите и изпълнителя на песента „Там“.

Още по темата

Радослав Кошков: За българския бизнес не е трудно изцяло да изгради един Комплекс за ранно детско развитие, ако се обедини

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.