Операта: Маските са задължителни само при влизане и излизане на публиката

Актуално Култура Новини

Но не и повреме на спектаклите на Античен театър, когато зрителите вече са настанени

Държавна опера – Пловдив съобщи, във връзка с отправени запитвания относно противоепидемичните указания на Областния щаб за носене на маски на концерти на открито, че това изискване е само при влизане и излизане на публиката, но не и повреме на спектаклите на Античен театър, когато зрителите вече са настанени.
От операта се обръщат с молба към зрителите да спазват разпоредбите и да носят своите предпазни маски при настаняване и напускане.
В обръщението се казва още: “Опера Пловдив продължава да спазва всички мерки за безопасност като допуска до 550 зрители от 2500 капацитет на Античния театър и ги настанява на дистанция (по един на възглавница).
Също така вратите за нашите спектакли са отворени 1 час преди началото им за избягване на струпване на публика, а напускането се модерира с изчакване на зрителите по сектори. В деня на спектаклите се извършва задължителна дезинфекция на местата, осигурен е дезинфектант на входа.”
Споделете ни във:

1 коментар за “Операта: Маските са задължителни само при влизане и излизане на публиката

  1. Идеята на гербаците е да откажат протестиращите да ги наплякат в най- скоро време и се чудят как да ” възпрепятстват” недоволните, които ще ги изметат до есента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.