АктуалноГрадътНовини

Об С-Пловдив ще гледа предложението за придобиване на 29% от Панаира

Предложението ни съветниците от ДБ градът на тепетата да получи за първи път пряка собственост върху акции от Панаира влиза в дневния ред на следващата редовна сесия на местния парламент идната седмица.

Предложението да отправим оферта към Варна и да вземем 29 % от Панаира за Пловдив мина през Правна комисия и Комисията по общинска собственост на Общински съвет в петък, съобщи председателят на групата Веселина Александрова.

Пред Под тепето тя разказа, че съветниците-социалисти/ припомняме, че БСП свали доверието си от тях, тъй като ги смята за приближени до Георги Гергов/ са се опитали да го спрат и да не влезе в дневния ред на предстоящата сесия. Мотивът им – „да не занимаваме Общински съвет с нещо, което може да не стане и то само, за да си прави ДБ ПР кампания“.

„Ако всяко нещо от полза за града е ПР кампания, насърчавам всички партии ежедневно, 365 дни в годината да си правят ПР кампания„, коментира Александрова.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина