Актуално

Николета Лозанова разпуска като продавачка

Image title
Сексбомбата на шоуто по Нова телевизия VIP денс Николета Лозанова стана онлайн търговка. Убийствената пловдивчанка реши да се разсее от тежките тренировки по танци, като прие покана на свой приятел да поработи като редова продавачка. Експериментът се оказа повече от успешен. Ники разпусна и обработи десетки поръчки в интернет магазина 24online.bg в рамките на няколко работни часа. Това се случи в родния й Пловдив, в представителството на сайта за продажби в мрежата. “Търся нестандартен начин да заредя батериите”, разясни хубавицата.
Лозанова прие поръчки за събуждане, продаде коняк за 1200 лева за весела компания, която купонясваше още от обяд. Записа клиент за автомивка и закъсал на пътя за пътна помощ. Най-нестандартното обаждане беше от млад мъж, който поиска да напълнят ваната му у дома с лед. Екипите на 24online.bg летяха като хвърковата чета от адрес на адрес. Няколко души разпознаха по телефона най-сексапилната българка и й пожелаха успех в стартиралото предаване по Нова телевизия.
Продажбите по интернет са новият бум в кризата. Онлайн пазаруването е не само по- евтино, но и по удобно. В Англия над 70 процента от всички покупки са в електронното пространство. Тенденцията постепенно залива цяла Европа, както и България, разкри босът на интернет магазина 24online.bg  Ивайло Бекиров, който е приятел на Николета. Той е изградил мрежа за търговия и услуги онлайн в София, Пловдив, Варна и Добрич.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина