Актуално

Николай Бареков ялов пред гола в канарско мачле

Хиляди пяха срещу Христолов на площада


Центърът стана жълто-черен
“Христолов във ковчег, але, але” пяха с цяло гърло поне две хиляди души на концерта “Свободен Ботев” на площада снощи. Центъра се обагри в жълто и черно за шоуто срещу пишман президента на най-стария футболен клуб в България. Раздаваха се фланелки, със забранителен знак, на който цъфтеше силуета на омразния футболен бос с прякор Селския. Събираха се помощи за откупуване на акциите му, лееше се бира. Шефове на агитката обявиха, че в момента се мислят нови рефрени, които да дадат допълнителен колорит на антихристолов творчеството. Следващият хит на ултрасите ще бъде свързан с уникалния графит, който се пръкна на блока на Лилчо Арсов “Христолов, умри от глисти” и за който първи писахме в “Под тепето”. “Не знаем кой брилянтен лирик е родил този бисер. Вероятно е човек с потенциала на Шекспир, който има сериозни проблеми с глистите и знае каква гадост е да съжителстваш с тях или по-скоро, те да съжителстват в теб. Едно е сигурно- ще ползваме бисера в следващите песни на агитката”, издадоха върли ботевисти.

Шоуто на площада продължи над пет часа. През сцената минаха куп банди от Пловдив, които са посветили парчета на любимия отбор, както и култовите “Остава” и Д2. “Свобода”, и “Хлистолов в ада” скандираха феновете и някои от музикантите. Един от най-известните канари в България- китарджията на Д2 Митко Кърнев излезе на сцената с фланелка на  “Ботев”.  Един по един запалянковците поздравиха всички тартори на агитката. Марин Бакалов гледаше зрелището от страни, а бившият директор в клуба Боби Димитров пиеше биричка с някои от емблемите на трибуна “Изток” и също скандираше срещу Митьо Селския.
Както разбра “Под тепето”, концертът е бил предшестван от футболно мачле на известни “канари” на изкуственото игрище в хотел “Империал”. В един от отборите е ритал телевизионерът Николай Бареков. Звездата беше ялов пред гола въпреки добрата игра. Отчете се с дузина топовни удара, два голови паса, подобие на задна ножица и два люти боца, единият от които щял да строши гредата на противниковия отбор.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина